Vänd dig till det här hundtrimmet!

Det är en del av er läsare som har efterfrågat att jag skriver ett par ord om hundtrim i Helsingborg samt rekommenderar ett bra hundtrim som ni själva kan vända er till med era hundar. Först och främst så vill jag dock säga hej igen, alla mina fina läsare och välkomna tillbaka hit till min blogg där jag för det mesta skriver om lite allt möjligt mellan himmel och jord och sådant som helt enkelt bara råkar falla mig in som jag känner för att dela med mig av. Som sagt så var det ju då en hel del av er som ville veta lite mer om någonting som jag skrev om för inte så länge sedan här på bloggen, eller man kanske inte direkt kan skriva att jag skrev om det, utan det var lite mer som att jag nämnde det lite i förbi farten i ett av mina inlägg.

Eftersom att det var så många som hörde av sig så förstår jag nu att det är en hel del av mina läsare som har hundar och vill få den här sortens rekommendationer. Därför så tänkte jag idag nämna namnet på det ställe som jag själv går till för att få hjälp med att klippa och trimma min hunds klor och päls. Stället som jag pratar om heter 4 Tassarnas Trim och de är verkligen hur duktiga och erfarna som helst när det kommer till hundar och deras verksamhet. Jag kan verkligen varmt rekommendera dem till alla som söker professionell hjälp med detta och jag tror inte att ni skulle ångra er. Detta är som sagt också mest inriktat till alla som befinner sig i eller omkring Helsingborg med omnejd, men ifall jag får nys om ett annat bra hundtrim någon annanstans så kan jag se till att skriva om det också för alla er som inte kan besöka just detta!

Du gillar kanske också...